Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

04. januar 2019

Har du et mål om at røre dig mere, men ved du ikke hvordan?

Med januar kommer nytårsforsættene. Måske har du et mål eller en drøm om at komme i bedre form eller smide nogle kilo, men ved ikke, hvordan du skal gribe det an? Du er ikke hoppet med på fitnessbølgen og ejer ikke løbesko, så er gåturen måske det rigtige for dig. Det giver nemlig både god motion, frisk luft og måske nye venner.

Det skal du se i Vejle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag den ultimative guide til din ferie i Vejle.

09. december 2018

Naturen holder ikke sæsonlukket

Man kan nemt glemme, at naturen ikke holder lukket, bare fordi det bliver koldt og en kende mørkt. Derfor har vi samlet en række oplevelser i det fri, der også dur om vinteren.
31. oktober 2018

Sæt dit personlige præg på Danmarks Naturkanon!

Vil du stemme Veje Ådal ind i Danmarks Naturkanon? Så skal du til tasterne og beskrive dit bedste minde fra stedet.
03. september 2018

Himmelpind Bike Park: “Det var hårdt, vådt, koldt, dyrt – og det hele værd!”

Om du er til kuperet terræn og brede dæk med mønster eller ej, så er historien om Himmelpind Bike Park lige interessant.
11. juli 2018

Det ukendte Vejle: Danskernes nye rejsemål

Det er ikke længere nødvendigt at rejse om på den anden side af jorden for at få storslåede oplevelser. For lige rundt om hjørnet ...
09. juli 2018

5 ting du skal vide før dit eventyr i Grejsdalen

Grejsdalen er en overset natur-perle lige uden for Vejle, hvor du oplever ting, du ikke kan finde andre steder i hele Danmark.
07. juli 2018

7 svedige sommeraktiviteter

Vil du hellere op i gear end ned i gear i ferien, så er her syv idéer til aktiviteter, der med sikkerhed giver sved på panden.