Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

20. juli 2019

7 svedige sommeraktiviteter

Vil du hellere op i gear end ned i gear i ferien, så er her syv idéer til aktiviteter, der med sikkerhed giver sved på panden.

Det skal du se i Vejle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag den ultimative guide til din ferie i Vejle.

12. juli 2019

Vintagecykler og vejlensiske bakker

Hos Squadra Molteni cykler rytterne af jern på cykler af stål iført trøjer af uld. Kaptajn Niels Bjørnsteen og resten af holdet bygger og istandsætter deres egne retrocykler, og hopper på sadlen til løb i Toscana, Paris – og Vejle.
10. juli 2019

Sommerens centrale base til campister og cykelturister

Hos Vejle City Camping har sommeren – og dermed højsæsonen – meldt sin ankomst. Selvom det danske sommervejr i dag byder på grå skyer og blæst, er der liv på pladsen. Gæster fra hele verden har fundet vej til Vejle.
28. juni 2019

Nu kan du stige på Vejles nye Shuttlebus – nemt og gratis

Vejles nye shuttlebus er nu klar til afgang, så det bliver endnu nemmere at være turist i byen.
20. juni 2019

Hærvejsløbet samler historie, natur og samvær

Igen i år samler DGI Hærvejsløbet tusindvis af motionscyklister til en oplevelsesrejse langs den jyske højderyg. Der er lagt op til en hyggelig dag, hvor kulturhistorie og idræt spiller sammen.
15. juni 2019

Nyt cykelløb: Nyd naturen fra sadlen

I Vejle står en bestemt weekend i maj altid i cyklens tegn. Der var rift om pladserne og hurtigt udsolgt, da arrangørerne bag Danmarks hårdeste motionscykelløb åbnede for tilmeldingerne til et helt nyt løb. I år var det ikke blot flere tusind landevejsryttere, der samledes fra nær og fjern. Dagen inden søndagens Grejsdalsløb, var det Gravel Grinders, der trådte hårdt i pedalerne i Vejles naturskønne omgivelser.
12. juni 2019

Cykelmoster helt i top!

Tine Mathiesen kastede sig for første gang over Grejsdalsløbets hårde rute og mange højdemeter i 2018. I år var hun tilbage igen – med endnu mere blod på tanden til at give Vejles “pokkers bakker” baghjul.