Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

29. april 2019

Et tohjulet vikingetogt langs Hærvejen

“Meget natur og endnu mere historie. Alle der cykler af Hærvejen, bør stoppe i Jelling.” Sådan starter Anja Sohrmanns artikel i Sächsische Zeitungs rejsespecial. Anja har haft sin søn og deres cykler med på en tur fra Nordtyskland gennem Jellings vikingehistorie og helt til Viborg.

Det skal du se i Vejle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag den ultimative guide til din ferie i Vejle.

26. april 2019

Sønderskoven får nyt spor til mountainbikere

Den 7. maj inviterer Vejle Kommune til indvielsen af det nye Mountainbike-spor i Sønderskoven. Nu kan både den garvede MTB’er og den helt nye rytter boltre sig på det 8 kilometer lange spor i al slags vejr.
11. marts 2019

Vejle har ferieoplevelser til alle

Den kommende feriesæson byder på tre helt nyetablerede oplevelser, som turister og lokale kan udforske sammen. VisitVejles oplevelsesguide er igen i år klar til at inspirere.
01. marts 2019

Find din indre Froome eller Fuglsang

Om 2,5 år skal Vejles motionscyklister dele deres bakker med den professionelle verdenselite.
20. februar 2019

Reportage: Med Grøn Motion til Vejles Afrika

På blot 10 måneder har facebookgruppen Grøn Motion fået 4.500 medlemmer
18. februar 2019

Turismepotentiale i gangfællesskab

Charlotte Sommer gik fra at søge selskab til sine vandreture til at være turleder for et stort gangfællesskab. Hun ser et potentiale for også at lade turister se en anden side af Vejle Kommune, end den de velkendte seværdigheder vil vise dem.
08. februar 2019

5 gratis oplevelser til børnenes vinterferie

Varmt er det ikke, men vi står heldigvis ikke over for en Fimbulvinter, der holder os hjemme hele ferien. Der mange gode grunde til at gå på opdagelse i lokalområdet. Vi har samlet fem helt gratis aktiviteter til nysgerrige og eventyrlystne børn.