Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

06. december 2018

Palisadenisserne: En sær udstilling

Frem til 22. december kan du opleve en sær udstillingen på Kongernes Jelling. Her er hverken guldmønter, danefæ eller vikingefund på display. Der er tværtimod elefanthuer og stiger, som fortæller historien om en nat, der rystede byen for bare fem år siden.

Det skal du se i Vejle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag den ultimative guide til din ferie i Vejle.

30. oktober 2018

En samlers bekendelser i Spinderihallerne

Samlinger består af ting, men bag tingene ligge meget mere end hvad øjet kan se. Historier. Minder. Mennesket, der ejer dem. Det kan du blive klogere på i Spinderihallerne.
09. oktober 2018

Fuld (tog)damp i Spinderihallerne!

Fire dage i efterårsferien fejrer Kulturmuseet Spinderihallerne markeringen af 150-året for jernbanens komme til Vejle.
05. oktober 2018

9 gratis oplevelser for dig og børnene i efterårsferien

Efterårsferien nærmer sig. Det kalder på hygge for hele familien, og derfor har vi samlet en række aktiviteter, som små og store kan samles om, og som ikke en gang kræver at pengepungen skal op ad lommen.
22. august 2018

Bliv reddet på sikker grund af Noahs Ark

Ved du ikke, hvad du skal lave lørdag formiddag? Hvad med at udvide din kunstneriske horisont til Mytologisk Artfestival i Jelling? 
12. august 2018

10 ting du kan lave på en regnvejrsdag

Det danske sommervejr kalder nogle gange mere på paraply end badetøj. Men (vand)pyt med det - for vi har samlet 10 forslag til gode oplevelser på danske regnvejrsdage.
03. august 2018

Vejle set igennem kinesernes øjne – eller Huawei-kameralinser

Tilbage i maj besøgte en gruppe kinesiske turagenter Danmark, med stop i Vejle. Her fik jeg muligheden for at tilbringe en eftermiddag med de 11 kinesere, som fremover skal sælge Vejle på det kinesiske turistmarked. Her fik jeg både be- og afkræftet nogle af mine fordomme om det kinesiske folkefærd.