Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

05. december 2018

Kom med på nissejagt eller besøg julemandens værksted!

Julen i Vejle er fyldt med aktiviteter for børn og barnlige sjæle – hvad skal du og dine børn nå?
28. november 2018

Tag med på genbrugsjagt bevæbnet med et skarpt blik og viljen til at lede efter byttet

Vejle boomer med lækre genbrugsbutikker. Alt fra de mere velkendte Røde Kors-butikker, hvor alle kan være med, til de unikke og skæve, hvor feinschmecker-jægeren kan få tilfredsstillet sine vildeste vintage fantasier.
20. november 2018

Træk stikket og kom ned i gear

I en travl hverdag er det vigtigt engang imellem at tage en velfortjent pause. En dag med selvforkælelse, afslapning og hygge – og tosomhed som par.
14. november 2018

Den dag arkitekturinteresserede instagrammers indtog Vejle havn

En dag tog jeg sammen med en gruppe instagrammers på tur på Vejle havn for at mærke dens arkitektoniske vingesus, og blive klogere på en for mig fremmed race af SoMe-entusiaster. Her tager jeg dig med på rejsen.
09. november 2018

Har du styr på din jule-bucket-list?

Jeg har samlet fire julede aktiviteter i Vejle, som jeg selv glæder mig til selv at opleve i løbet af den bjældeklangsrungende højtid. Bliv inspireret til, hvilke jule-koncerter, -markeder og forkælelser, der skal på din Vejle-jule-bucket-list anno 2018! 
31. oktober 2018

Sæt dit personlige præg på Danmarks Naturkanon!

Vejle Ådal er sammen med 29 andre smukke steder i Danmark nomineret til en del af Danmarks Naturkanon – og det er nu op til dig og mig, hvilket sted der skal gå videre i konkurrencen om en plads i Danmarks Naturkanon.
30. oktober 2018

En samlers bekendelser i Spinderihallerne

Det kan være svært at skille sig af med ting, selv ting uden nogen særlig økonomisk værdi. Det kan det, fordi ting får værdi i sig selv. De får mening. De gemmer på historier og giver glæde. Nogle gange bliver ting til samlinger, og nogle af disse samlinger kan du opleve i Spinderihallerne.