Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

17. maj 2019

En whiskydrøm gik i opfyldelse

Lige syd for Give, i den lille by Farre, ligger et af Danmarks mindste whiskydestillerier. I 1475 hed byen Fary. Nu hedder whiskyen det. Fary Lochan er et topmoderne og charmerende destilleri i skovkanten ved den lille sø, der har inspireret til Lochan i navnet.

Det skal du se i Vejle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag den ultimative guide til din ferie i Vejle.

16. maj 2019

Fra jord til bord i Give

Æg fra naboens høns, nødder fra eget naturhegn, rabarber fra egen køkkenhave og hovedingrediensen: Mælk fra egne jerseykøer. Velsmagende og æstetiske ispinde bliver lavet med omhu hos Engmark.
30. april 2019

Vikingehistorier to-go

Drik en kop kaffe navngivet efter de nordiske guder med udsigt til Kongernes Jelling. Café Sejd ligger på Gorms Torv, og Gorm kunne i bund og grund have været stamkunde i den mytologisk inspirerede café med den oldnordiske atmosfære.
01. april 2019

Bøgedal Bryghus – Bryggetradition og håndværk

Hos Bøgedal Bryghus kan de noget helt særligt, når det gælder øl. Naturskønne omgivelser og en gammel firelænget gård udgør bryggeriets fysiske ramme, men ægteparret Casper Vorting og Gitte Holmboe er ildsjælene, der giver øllet karakter.
04. marts 2019

Vejle leger med i den gastronomiske elite

Vejle er stor på gastronomiske oplevelser.
18. januar 2019

Få tid til at se hinanden i øjnene på Danakilde Refugium

I en travl hverdag kan det være svært at finde uforstyrret tid til hinanden. Der er altid noget, der kan distrahere. Telefonen, vasketøjet, tankemylder. Og så kan det være en ide at tage væk hjemmefra, lukke døren til pligterne bag sig og tjekke ind et sted, der fordrer nærværet og nuet. Sådan et sted er Danakilde Refugium.
20. november 2018

Træk stikket og kom ned i gear

I en travl hverdag er det vigtigt engang imellem at tage en velfortjent pause. En dag med selvforkælelse, afslapning og hygge – og tosomhed som par. Rebecca Line og kæresten Kris tog en kærestedag i Vejle og lod stress, børn og madlavning blive derhjemme.