Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

04. marts 2019

Vejle leger med i den gastronomiske elite

Vejle er stor på gastronomiske oplevelser. Det viser byen med sine restauranter, hvoraf en har en Michelinstjerne, og ved, at der hele tiden arbejdes på at skabe innovation inden for madkundskaben og fødevarer. Det tiltrækker opmærksomhed fra omverdenen.

Det skal du se i Vejle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag den ultimative guide til din ferie i Vejle.

18. januar 2019

Få tid til at se hinanden i øjnene på Danakilde Refugium

I en travl hverdag kan det være svært at finde uforstyrret tid til hinanden. Der er altid noget, der kan distrahere. Telefonen, vasketøjet, tankemylder. Og så kan det være en ide at tage væk hjemmefra og lukke døren til pligterne bag sig.
20. november 2018

Træk stikket og kom ned i gear

I en travl hverdag er det vigtigt engang imellem at tage en velfortjent pause. En dag med selvforkælelse, afslapning og hygge – og tosomhed som par.
17. september 2018

Ultimativ kæreste-weekend i Vejle

Den stod på forkælelse med spa, gourmet smagsoplevelser og udforskning af byens arkitektur da parret bag bloggen 'Danes on Vacation' besøgte Vejle.
10. september 2018

24 timer i Vejle: Det skal du nå!

I sommerferien tog Mille Emilie, hendes mand Lasse og datteren Frida på opdagelse i Vejle – læs hvad de fik ud af besøget.
03. juli 2018

Miniguide: Vi har testet Vejles bedste oplevelser til mænd

”Frihed” kan defineres på mange måder. Fx når konen tager på en shoppingtur, og du slipper for at tage med. En halv dag helt for dig selv – hvad kunne du tænke dig at lave? Jacob var ikke i tvivl, så vi testede Vejles bedste oplevelser til mænd.
12. april 2018

På udkig efter et grønt og bæredygtigt måltid? Vælg mellem disse tre steder

Bæredygtighed, økologi og lokale, sæsonbaserede råvarer - du får en bedre spiseoplevelse, når din mad er frisk og samvittigheden god. Hop med på den grønne bølge i Vejle.