Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

05. april 2022

6 forslag til en mere bæredygtig påskefrokost

Påsken står for døren, som for de fleste byder på hygge med familie og venner. Her er påskefrokosten gerne omdrejningspunktet – måske endda med en kold øl og snaps til. Vi har fået kyndig vejledning fra nogle af vores dygtige gastro-virksomheder, og guider dig til nogle mere bæredygtige produkter, som du kan sætte på dit påskebord.
23. marts 2022

Tour de France på afveje i Vejle

Nedtællingen til årets Tour de France er begyndt, og i dag lanceres kampagnen ”Detour de France”, som skal få flere tyskere, hollændere, italienere, franskmænd og briter til at holde ferie i Vejle og omegn.
08. februar 2022

8 romantiske oplevelser til din Valentinsdag

Valentinsdag er lige om hjørnet, og vi har samlet 8 romantiske oplevelser i Vejle og omegn.
19. november 2021

6 ting du skal opleve på din juletur til Vejle og omegn

Julen er lige om hjørnet! Vil du i rigtig julestemning, så læg vejen forbi Vejle og omegn. Vi guider dig til 6 ting, du skal opleve på din juletur til Vejle og omegn.
15. september 2021

Too Good To Go vil redde overskudsmad fra sportevents med start i Trekantområdet

Den danske madspildsaktør Too Good To Go udvider nu indsatsen for at redde overskudsmad til et helt nyt område med stort potentiale – nemlig store sports- og publikumsbegivenheder.
22. april 2021

VisitVejle og MeetingVejle modtager prestigefyldt certificering for bæredygtig turisme

VisitVejle og MeetingVejle har modtaget HORESTAs GREEN TOURISM ORGANIZATION (GTO) for sin aktive indsats for at udvikle bæredygtig turisme.
29. januar 2021

Naturens køkken holder ikke lukket – idéer til mad over bål

Har du mod på at slå dig løs med mad over bål, f.eks. når du er afsted på sheltertur, kan du her finde inspiration til gode retter, der egner sig godt som bålmad.
01. december 2020

Juleaften uden kød – få gode råd og opskrifter

Har du brug for ny inspiration til et kødfrit julemåltid, eller er det første gang, du vil prøve vegetarretter til jul? Vi har bedt Ruth Marie fra Markedshaven Kastanjely om at komme med gode råd til en kødfri julemiddag.
02. oktober 2020

10 grønne råd til din ferie

Vi har sammensat 10 råd, der kan gøre din ferie grønnere og mere bæredygtig. Fra at vælge cyklen til deleøkonomi, og så noget om at fravælge tidsmaskinen?! Læs med her, hvordan du gør din ferie grønnere.
09. juni 2020

Det gode danske landkøkken med et kosmopolitisk strejf

I Jelling ligger SEJD Café & Boutique, hvor du kan nyde moderne, narrativ og mytologisk inspireret vikingemad. Cafeen er bygget op om den norrøne gudeverden, hvor du kan møde sejdmænd, valkyrier og jætter forklædt som kaffe, tapas, is og lune retter.
27. maj 2020

Man skal ikke være bange for at tænke nyt

Som mange andre virksomheder er whiskydestilleriet Fary Lochans hverdag også præget af corona. Men de er ikke bange for at tænke nyt, og det har medført til nyudvikling af tiltag, der bl.a. indebærer en virtuel whiskysmagning og en helt ny rom.
19. maj 2020

På gæstens præmis

Fra den ene dag til den anden blev forretningsgrundlaget for vinbaren Anduma revet væk. Men efter det indledende chok, udviklede Troels Knudsen, ejer af vinbaren, nye tiltag, der skulle vise sig at udvikle hele hans virksomhed.
23. december 2019

Verdensarv på flaske

Hos Jelling Bryghus går god øl og gode historier hånd i hånd. De frivillige kræfters entusiasme for øllet driver værket. Alt er eksklusivt og håndbrygget i Jelling, hvor Danmarkshistoriens vingesus stadig kan ses – og smages.