Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

13. november 2019

Tag med veninderne på gastronomisk tøsetur i Vejle

Trænger I til en rigtig tøsetur? Så tag til Vejle og oplev byen bid for bid, glas for glas mellem shopping og kulturelle oplevelser.

Det skal du se i Vejle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag den ultimative guide til din ferie i Vejle.

14. oktober 2019

Restaurant Remouladen: Dansk og fransk cuisine, når det er bedst

Få smuk udsigt over Vejle Fjord og nyd kulinariske oplevelser i særklasse hos Restaurant Remouladen, der har stærke rødder i det danske køkken og den franske madlavningstradition.
07. oktober 2019

En bid af Spanien i Vejle

Selvom der er langt til sydligere himmelstrøg er autentisk, spansk stemning lige rundt om hjørnet i Vejle. I Den Smidske Gård i Vejle ligger No. 14 Vinbar og Restaurant, hvor lækre småretter og velsmagende vine sætter rammerne for en aften i godt selskab.
25. september 2019

Store smagsoplevelser i en afslappet atmosfære

Restaurant Vedelsborg er ikke kun kendt for spirret på toppen af bygningen. De er også kendt for et koncept uden dikkedarer. Her får du, hvad du ser; et ærligt, smagfuldt måltid i uformelle, hyggelige og intime rammer.
03. september 2019

En onkel med kant

Hos Onkel A i Orla Lehmannsgade bliver der ikke gået på kompromis – hverken på kvaliteten eller kærligheden. Bag hver anretning er et principfast koncept. Det kræver tilvænning for enkelte, men fra de fleste gæster er kærligheden gensidig.
16. august 2019

Et kig ind i køkkenet hos Restaurant Me|Mu

Den vejlensiske gourmetrestaurant Me|Mu leverer madoplevelser i særklasse. Men hvad skal der egentlig til for at markere sig på det gastronomiske landkort og få tildelt en Michellin-stjerne?
22. juli 2019

Gastronomi i børnehøjde

Mad skal ikke kun smage godt – det skal også være sjovt. Tag på gastronomiske oplevelser i Vejle og omegn, hvor maden bliver en leg.
12. juli 2019

Gør ferien til et madeventyr for både børn og voksne

Aktiviteter hvor maden er omdrejningspunktet giver anderledes ferieoplevelser. Bloggeren Mor til Mernee kommer med råd til, hvordan du kan inddrage børn i det gastronomiske univers.
05. juli 2019

Med Gastro Guiden får du lidt ekstra med hjem fra Vejle

Gastro Guide skal sætte Vejle på gastro-turismekortet og give lidt mere til turister og vejlensere, når de besøger attraktioner i Vejle og omegn.
03. juli 2019

Alt her er valgt med mit hjerte

Drejer du af fra Vejles gågade og ned ad den hyggelige Vissingsgade, finder du en verden af danske specialiteter hos SMAGdansk. Det hele er nøje udvalgt af butiksejeren Heidi, der lader mavefornemmelsen råde.
11. juni 2019

Vejle samler igen madfotografer fra hele verden

Det er femte gang, FOODPHOTO Festival løber af stablen og tredje gang, festivalen bliver afholdt i Vejle – og det er ikke en tilfældighed. Madfotografen bag festivalen, Günther Beer, er imponeret over, hvor meget Vejle engagerer sig i mad og gastronomi.
10. juni 2019

Fra fan til kunstner: Saskia udforsker mad og nydelse

“I made this!” Saskia de Wal kan præsentere sine fotografier til samme udstilling som sit store idol – madfotografen Tony le Duc. Hun har fået sine værker med på fotoudstillingen i forbindelse med årets Foodphoto Festival i Det Gamle Teater på Banegårdspladsen i Vejle. Hun er glad, stolt og beæret – og viser det gerne.
31. maj 2019

Tæt på kunderne

Osteriet ligner en butik. Der er en disk, kølere, hylder fyldt med kvalitetsprodukter og et enormt osteudvalg. Alligevel får jeg følelsen af at træde ind i et hjem. Måske er det den hyggelige indretning, der gør forskellen – måske er det den udstoppede ged eller Kits varme velkomst.
29. maj 2019

God vin i Grønnegade

Anduma Vinbar byder på 200 vine og minimum 80 kan altid købes på glas. Ejeren Troels Knudsen kender duften af halvfermenteret druesaft fra Barolovinens hjemegn, og han kender sit udvalg – og fortæller gerne om det.