Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

18. september 2020

10 grønne råd til din ferie

Vi har sammensat 10 råd, der kan gøre din ferie grønnere. Fra at vælge cyklen til deleøkonomi, og så noget om at fravælge tidsmaskinen?! Læs med her, hvordan du gør din ferie grønnere og mere bæredygtig.
09. juni 2020

Det gode danske landkøkken med et kosmopolitisk strejf

I Jelling ligger SEJD Café & Boutique, hvor du kan nyde moderne, narrativ og mytologisk inspireret vikingemad. Cafeen er bygget op om den norrøne gudeverden, hvor du kan møde sejdmænd, valkyrier og jætter forklædt som kaffe, tapas, is og lune retter.
27. maj 2020

Man skal ikke være bange for at tænke nyt

Som mange andre virksomheder er whiskydestilleriet Fary Lochans hverdag også præget af corona. Men de er ikke bange for at tænke nyt, og det har medført til nyudvikling af tiltag, der bl.a. indebærer en virtuel whiskysmagning og en helt ny rom.
19. maj 2020

På gæstens præmis

Fra den ene dag til den anden blev forretningsgrundlaget for vinbaren Anduma revet væk. Men efter det indledende chok, udviklede Troels Knudsen, ejer af vinbaren, nye tiltag, der skulle vise sig at udvikle hele hans virksomhed.
23. december 2019

Verdensarv på flaske

Hos Jelling Bryghus går god øl og gode historier hånd i hånd. De frivillige kræfters entusiasme for øllet driver værket. Alt er eksklusivt og håndbrygget i Jelling, hvor Danmarkshistoriens vingesus stadig kan ses – og smages.
18. december 2019

Juleaften uden kød – her er gode råd og opskrifter

Har du brug for ny inspiration til et kødfrit julemåltid, eller er det første gang, du vil prøve vegetarretter til jul? Vi har bedt Ruth Marie fra Markedshaven Kastanjely om at komme med gode råd til en kødfri julemiddag.
16. december 2019

5 lokale specialbutikker: Her kan du handle kvalitet til julemiddagen

Går du op i, at flæskestegen var en glad julegris, da den gik rundt på marken? At anden rappede muntert i andegården, og at rødkålen og kartoflerne ikke er fragtet fra den anden ende af kloden og proppet med sprøjtemidler? Her er en guide til, hvor du kan få gode og lækre råvarer fra Vejles lokale specialbutikker til middagen juleaften.
16. december 2019

En bid af Oceanien på Dæmningen

SteakeRiet serverer ukompliceret velsmag. I rammer der både eksklusivitet og en hjemlighed, der er helt nede på jorden. En rigtig god bøf med hjemmerørt sauce eller et flot stykke laks med garniture falder i de flestes smag.
12. december 2019

Restaurant LYST: ambitiøs mad inspireret af naturens elementer

Restaurant LYST i Olafur Eliassons ikoniske Fjordenhus forkæler alle sanser med bæredygtighed som ledestjerne. Det er restaurantens barometer og de tilgængelige råvarer i nærområdet, der dagligt afgør indholdet af 21 ambitiøse serveringer.
04. december 2019

Danske livretter med kærlighed

Jacobsen Dansk Spisehus & Take Away midt i Vejle bringer glans over danske madtraditioner i et prisniveau, hvor alle kan være med.
27. november 2019

Moderne gastronomi i historiske rammer

På Restaurant Børkop Vandmølle forenes romantikken og historien med store gastronomiske oplevelser. Nyd en brunch, frokost eller gourmetmenu med mølledam og landlig idyl lige uden for vinduerne.
13. november 2019

Tag med veninderne på gastronomisk tøsetur i Vejle

Trænger I til en rigtig tøsetur? Så tag til Vejle og oplev byen bid for bid, glas for glas mellem shopping og kulturelle oplevelser.
14. oktober 2019

Restaurant Remouladen: Dansk og fransk cuisine, når det er bedst

Udover Vejles smukkeste udsigt over Vejle Fjord byder Restaurant Remouladen på et moderne, dymanisk køkken. Her serveres danske signaturetter som smørrebrød og rødgrød med fløde kombineret med bistroretter fra det franske køkken som moules mariniéres og gedeostsalat.