12. maj 2018
Af: Blogger Rebecca Line Larsen

Fjorden omfavner Vejle

Vejlefjord indbyder både til kajakroning, gåture langs fjorden eller isspisning på molen. Indånd den friske havluft, imens du nyder udsigten over fjorden.

En af Vejles mest ikoniske bygninger er Bølgen, et lejlighedskompleks bestående af fem hvide bygninger formet som en bølge – og netop vand er et omdrejningspunkt i Vejle og omegn.

Flere af stederne ved Vejlefjord er fyldt med liv og er helt sikkert en gåtur værd. Du kan tage ud på Vejle Lystbådehavn og kigge på bådene, der spejler sig i vandet, nyde udsigten over fjorden fra Skyttehuset eller bade på den kunstige strand Albuen.

– Midt på Ibæk strandvej finder du et ishus samt et grønt område med bænke, hvor folk medbringer madpakker eller en engangsgrill for at hygge med vennerne. Det er et ganske hyggeligt område, og med en fantastisk udsigt ud over fjorden og ind over Vejle, siger Rebecca.

Læs mere om oplevelser rundt om Vejle her.

Om bloggen Opdagelse.dk

Rebecca og hendes mand, Kris, står sammen bag bloggen Opdagelse.dk. Her skriver de om alle deres rejser rundt omkring i verden – med det primære omdrejningspunkt at rejse med børn.

Når den rejselystne familie ikke er på roadtrip i Australien, fejrer jul i Jerusalem eller er på desert safari i Dubai, bor de i Vejle, hvor de begge har boet størstedelen af deres liv. De deler ud af deres gode råd om byen lige fra de bedste åndehuller til seværdigheder til en tur på gågaden i Vejle.