20. august 2018
Af: Freja Fredsted Dumont

Insider tips fra en ægte Vejlenser

De seneste år er der sket utrolig meget i Vejle – og særligt ved havneområdet. Blogger og Vejlenser Louise giver os en guidet tur med tips til spisning, aktiviteter og must-see’s på havnefronten og ved Tirsbæk strand.

Mortilmernee.dk

Louise er mor til to piger, Merle og Neel – heraf navnet på bloggen ’Mor til Mernee’.

Louise er født og opvokset i Vejle – og er som hun selv beskriver det, en ægte Vejlenser. Hun har fødderne solidt plantet i den jyske muld – men er samtidigt også en globetrotter. På sin livsstils-blog deler hun blandt andet ud af sine mange rejse-oplevelser med familien.

 – Når man bevæger sig rundt nede ved havneområdet, så føles det helt sydlandsk i stemningen, siger Louise.

Nede mellem de flotte ejendomme på havnefronten er der bygget en legeplads, som er formet som en stor hval, der indbyder til leg for de små – og barnlige sjæle.

For andet år i træk er det muligt at opleve Vejle Kunstmuseums kunstudstilling ”Floating Art”, hvor 11 spændende og underfundige kunstværker flyder rundt på fjorden.

Kunstværkerne på fjorden er akkompagneret det ikoniske bygningsværk ”Fjordenhus” af Olafur Eliasson, som kan besøges hver dag fra 7-24.

– Det er altså et helt vanvittigt byggeri, man forstår slet ikke, at det står her i Vejle. Jeg er altså ret stolt af det, siger Louise.

Dagen sluttede på Tirsbæk Strand, hvor den stod på store is, badeture og en gåtur langs vandet forbi Tirsbæk Gods.

Få Louises fulde guide til en dag ved Vejlefjord her!