27. marts 2018

Kender du Vejles vildeste gorilla?

Bøgeskovene ved Vejle Fjord vrimler med liv oppe i trækronerne, når børn og voksne tester deres klatrefærdigheder i en af landets første – og stadig mest populære – klatreparker. Måske er du den vildeste gorilla i Nørreskoven?

Nogle ting forvandler os til børn igen. Juleaften, sidste arbejdsdag før ferien, tre-farvet is. Og muligheden for at klatre i træer.

I Nørreskoven lige uden for Vejles centrum ligger en af Danmarks første klatreparker, og ingen familie bør forlade området uden at have prøvet kræfter med udfordringerne i toppen af Danmarks smukkeste bøgetræer.

Succes fra top til bund

Alene optakten, når far diskuterer med søn om, hvem der kan løse klatreopgaverne bedst – hvem der er familiens største gorilla!  … så er dagen allerede halvvejs imod at blive en succes.

Det smarte sikringssystem betyder, at hele familien kan deltage. Bare husk at have praktisk tøj til masser af bevægelse. Og husk drikkedunk eller andre former for læskedrik, for I kan godt regne med at blive tørre i halsen af anstrengelserne.

Gorilla Park kan bruges af børn fra fire år.

Og når I er sikkert tilbage på skovbunden og alle har en is i hånden, kan diskussionen fortsætte: Far er en stor abekat, men det var mig, som var Vejles vildeste gorilla!