20. november 2018
Af: Freja Fredsted Dumont

Træk stikket og kom ned i gear

Om bloggen Opdagelse.dk

Rebecca og hendes mand, Kris, står sammen bag bloggen Opdagelse.dk. Her skriver de om alle deres rejser rundt omkring i verden – med det primære omdrejningspunkt at rejse med børn.

Når den rejselystne familie ikke er på roadtrip i Australien, fejrer jul i Jerusalem eller er på desert safari i Dubai, bor de i Vejle, hvor de begge har boet størstedelen af deres liv. De deler ud af deres gode råd om byen lige fra de bedste åndehuller til seværdigheder til en tur på gågaden i Vejle.

I en travl hverdag er det vigtigt engang imellem at tage en velfortjent pause. En dag med selvforkælelse, afslapning og hygge – og tosomhed som par. Rebecca Line og kæresten Kris tog en kærestedag i Vejle og lod stress, børn og madlavning blive derhjemme.

Hvad er mere afslappende end en tur i spa? Ikke særlig meget, og netop derfor startede Rebecca og Kris deres kæreste-dag på Hotel Vejlefjord, som vandt prisen for Årets Spa ved Beauty Awards  2017. Dagen startede med Morning Delight – et tilbud hvor det bedste fra to verdener er kombineret, nemlig brunch og spa.

Efter brunch fik Rebecca og kæresten en saunagus behandling. Her bliver du varmet godt op i kroppen, hvorefter en saunamester sørger for at tilføre saunaen forskellige dufte og fortæller lidt historier der passer hertil. Du sidder i saunaen af tre omgange, hvorimellem du skal ud og have en vandpause – eller et dyp i fjorden, hvis du er frisk!

Efter forkælelse på Hotel Vejlefjord stod dagen på shopping i Vejles farverige gågade, hvor de mangefarvede paraplyer svæver henover hovedet på én. Rebecca, som selv er fra Vejle, synes specielt at Fabrikanterne er værd at nævne, når vi taler shopping. Det er et designfællesskab med egen butik, hvor du kan finde unikt brugskunst og tøj.

Dagen blev sluttet af med tapas og drinks fra No. 14 i den stemningsfyldte gård ved Den Smidske Gård i Vejle. Her blev parret forkælet med blandt andet hummer og tunsteak akkompagneret af vin og et par kolde drins.

Få den fulde guide på Rebeccas blog her.