17. september 2018

Ultimativ kæreste-weekend i Vejle

Efter Danmarks fantastiske sommer i år, besluttede det rejseglade, københavnske par at udforske en af Danmarks perler, Vejle. Her stod den på forkælelse med spa, gourmet-oplevelser og udforskning af byens arkitektur.

Bag bloggen danesonvacation.dk gemmer sig to rejseglade fyre i starten af trediverne, Jacob og Dennis. Her skriver de om deres rejse-oplevelser i både Danmark og udlandet.

Formålet med deres rejseblog er at give et indblik i, hvor nemt det kan være at arrangere sin rejse selv, så den bliver tilpasset egne ønsker. Jacob og Dennis går højt op i unikke hoteller med den rigtige placering og anderledes oplevelser i særklasse. De deler deres gode historier, anmeldelser og rejsetips med os her.

Hvor skal du tage hen, hvis du søger velvære, spa og smukke omgivelser på din weekend get-away? Et godt bud ville være Hotel Vejlefjord – og det var også her, at Jacob og Dennis havde base, da de besøgte Vejle i sommers.

Når den ikke stod på saunagus og gåture i hotellets smukke park, udforskede parret den imponerende flotte arkitektur ved havnen, hvor det eksklusive boligkompleks Bølgen og Fjordenhus af arkitekten Olafur Eliasson pryder havnefronten.

Der blev også tid til at gå en tur ved Tirsbæk gods, og på vejen hjem hilste de på familien Bambi i dyreparken.

– Vi havde en rigtig dejlig forlænget weekend i Vejle, og vi kan klart anbefale dig at lægge et smut forbi, når du får mulighed for det, siger Jacob.

Bliv inspireret af de smukke billeder og få den fulde fortælling her.