29. april 2020
Af: Kristina K. Friedrichsen

Vi producerer trætte familier!

I den kommende tid vil vi sætte fokus på den gode historie under Corona-krisen. Denne gang vender vi blikket mod WOW PARK i Billund.

 

WOW PARK i Billund, den nye lege- og forlystelsespark midt i skovens vilde natur, skulle egentlig have åbnet d. 8. maj i år, og havde da også en forventning om 92.000 gæster den første sæson.

Og så ramte Corona verden. Dermed er forventningen til antal besøgende faldet drastisk, og åbningsdatoen er lige nu udskudt på ubestemt tid.

Det virker dog ikke til at ødelægge det gode humør og fremdriften hos direktørerne eller medarbejderne.

Og vi forstår godt, hvordan de formår at holde gejsten oppe. WOW PARK ligger nemlig midt i en skøn skov med højt til himlen, og masser af plads til fri leg! Og når vi siger plads, så mener vi et område, der fylder i omegnen af 40 fodboldbaner.

Fri leg blev vi også budt ind til, da vi blev inviteret til en tur rundt i parken. Ud over at skulle høre mere om deres forestående åbning og deres tanker under Corona, fik vi også en tur i trætoppene, og gav Tarzan kamp til stregen på sving-gyngerne.

 

WOW PARK Billund

Trætte – og glade – familier

Hos WOW PARK i Billund gør de en dyd ud af at producere trætte – og glade – familier.

Når familierne ankommer til parken er de sprængfyldte med energi, og efter en dag med masser af fri leg i naturen, vil børnene sove på bagsædet, allerede inden bilen forlader parkeringspladsen,” siger Aage Hindhede, medejer af WOW PARK.

Den kæmpestore skov byder på både seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien: I trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Og så er der særlige oplevelser i parken, som kun er for børn, hvor voksne ikke er tilladte.

I hele parken kan børnene løbe frit, og skabe deres egen leg med fantasi og kreativitet.

Og dét er i særdeleshed et fokuspunkt for WOW PARK: Legen er målet i sig selv, men er samtidig også en kilde til læring, nysgerrighed og nærvær.

Når sulten melder sig, har du mulighed for at besøge spisestedet Madladen, eller medbringe egen mad og tilberede den over bål i parken. Herefter kan du tage en slapper i hængekøjerne.

 

Åbning i Corona-tider

At skulle åbne en park som WOW PARK under en international krise, havde ingen regnet med. Men krisen kom, og usikkerhederne begyndte.

Der er endnu ikke en åbningsdato for parken, og der er en række nye forhold parkens folk skal tage stilling til.

Derfor har det også været vigtigt at sætte ekstra fokus på hygiejnen. Parken har valgt, at der skal opstilles flere håndvaske, og der skal være tilgængeligt håndsprit til gæsterne. Gæsterne skal kunne gå trygt rundt i parken. Og heldigvis er der masser af plads og frisk luft.

 

Tro på fremtiden

WOW PARK er mere end klar til åbningsdagen, når den ankommer, og har en fast tro på fremtiden. Det er også budskabet til andre virksomhedsejere: ”Man skal tilpasse sig, men tro på en lys fremtid. Det er blot en kort periode på den lange bane, og i fællesskab skal vi kigge fremad,” afslutter Jacob Hindhede, medejer af WOW PARK.

 

Blogindlægget er skrevet og udgivet som et led i VisitVejles fokus på gode historier under Corona.