Bloggen: Gode feriehistorier fra Vejle

Vejle er et vildnis af gode oplevelser, og her på bloggen kan du læse et mylder af gode historier, som fortæller om vores lille særlige storby med stor natur, fristende shopping, nyskabende gastronomi og meget andet.

18. september 2020

10 grønne råd til din ferie

Vi har sammensat 10 råd, der kan gøre din ferie grønnere. Fra at vælge cyklen til deleøkonomi, og så noget om at fravælge tidsmaskinen?! Læs med her, hvordan du gør din ferie grønnere og mere bæredygtig.
16. juli 2020

I skovens dybe stille ro: I Ullas Skovhave er naturen ren terapi

Uden for Egtved, i den lille landsby Ågård, hvor gourmetkroen Aagaard Kro også ligger, finder du en sand naturperle: Ullas skovhave, også kaldet Kærvejens Terapihave. Her kan du nyde sanketure, bålmad og overnatning i shelter med fiskeret i kyndig selskab med Ulla Karmann.
29. april 2020

Vi producerer trætte familier!

Hos WOW PARK i Billund gør de en dyd ud af at producere trætte – og glade – familier. Legeparken byder på både seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien.
21. april 2020

6 naturperler du muligvis ikke kendte til i Vejle og omegn

Vejle og omegn bugner af naturoplevelser, der venter på at blive opdaget. Tag med på en tur rundt i det unikke landskab, og udforsk nye sider af Vejle og omegn, som du måske ikke har set før.
25. marts 2020

5 ting du bør vide før dit eventyr i Grejsdalen

Grejsdalen er en overset natur-perle lige uden for Vejle, hvor du oplever ting, du ikke kan finde andre steder i hele Danmark.
29. november 2019

Mere fokus på cykelturisme på nyt visitvejle website

VisitVejle har netop lanceret en helt ny hjemmeside. Et af de nye fokusområder er cykelturisme, hvor VisitVejle arbejder benhårdt for, at kommunen beholder sin plads forrest i feltet som cykelturisternes favorit.