05. december 2018
Af: Freja Fredsted Dumont

Kom med på nissejagt eller besøg julemandens værksted!

Julen i Vejle er fyldt med aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Få et overblik over, hvad du skal nå inden julemandens værksted lukker og drillenisserne går i hi igen.

Julen i Vejle byder igen i år på hyggelige aktiviteter for både børn og voksne. Mød drillenisserne og julemanden eller hjælp med at finde Vejlenissen Verner, så han kan vise julemanden vej, når der skal deles gaver ud til alle børnene.

Hjælp os med at løse jule-mysteriet

Hent et julekort med ledetråde på udvalgte steder og deltag i nissejagten i Vejles butikker, hvor små spor leder dig videre i mysteriet om, hvor Verner gemmer sig. Når du har fundet alle sporene, skal du udfylde julekortet og aflevere det i julemandens postkasse på Rådhustorvet.

Den 21. december trækker vi en række vindere af små julegevinster – vinderne får direkte besked.

Jagten starter d. 1. dec. og kører i butikkernes åbningstid frem til d. 21. dec.

Se her hvor du kan finde julekortet med ledetråde.

Mød julepatruljen og besøg Nisseværkstedet

Er I nogensinde stødt på Julepatruljen? En gruppe af finurlige og magiske væsener, der dansende og akrobatisk bevæger sig gennem Vejles gader og spreder juleglæde og underholdning. Kom ned i byen og vær med til at lave sjov og ballade.

Det kan også være, at I kan hilse på drillenisserne og julemanden, når de hygger og juler i Julemandens hus? De artige børn kan måske endda få adgang til Nissernes værksted i kælderen under det gamle rådhus, hvor de kan lave flotte juledekorationer, glimtende julepynt, dekorere julekort og skrive et brev til julemanden, så det kan postes i den store julepostkasse og sendes til Nordpolen.

Vi ses til julemagi i Vejle!

Oplevelser for børnene i julen

Lirekassemanden Madsen
Mød den garvede lirekassemand Madsen når han spreder julestemning i gågaden.
6-8. december
Tors: Kl. 14-17.30
Fre: kl. 10-19
Lør: Kl. 10-16
Arrangør: Campus Vejle

TRYL
Sted: Nørretorv
Indslag v. tryllekunster Anders Møller
8. december
Kl. 13.30
Arrangør: City Vejle

Luciaoptog
Sted: Midtbyen
De søde børn fra Sct. Nobert skole går luciaoptog i gågaderne. De starter på Rådhustorvet, går herfra mod Nørretorv og slutter på Søndertorv. Pigerne går luciaoptog og drengene er ”lussedrenge” som deler hjemmebagt luciabrød ud til de handlende. Optoget er sponsoreret af Bryggen.
14. december
Kl. 16-19
Arrangør: City Vejle

Svingkarrusel
Sted: Nørretorv
Prøv svingkarrusellen på Nørretorv
16-17 december
Søn: Kl. 13-15
Man: Kl. 15-17
Arrangør: City Vejle

Julepatruljen
Sted: Midtbyen
Julepatruljen bevæger sig gennem gader og spreder juleglædelig hygge med komiske, dansende, akrobatiske, finurlige og magiske karakterer. Kom, oplev og vær med.
20. december
Kl. 17-17.45 og 18-18.45
Arrangør: City Vejle

Læs mere her