09. maj 2018
Af: Blogger Rebecca Line Larsen

På rundtur i Vejles livlige gågade

Har du først set én gågade, har du set dem alle – og dog? Gågaden i Vejle centrum er nemlig mere end tøjbutikker og caféer. Centrum er også fyldt med historie, nostalgi og fortidsminder.

Rebecca og Kris tager os i hånden, og viser os de hyggelige spots og fortæller de sjove historier om Vejle centrum.

– Vejles gågade er for os ikke bare en gade, men er en gade fyldt med liv, charme og finurlige historier, som kun en ægte Vejlenser kender. Så dem vil vi gerne dele med jer!

Når indkøbsposerne er fyldte, kan du gå ned på Klostergade, hvor du vil finde Arresten, der i dag huser en café af samme navn. Arresten er blevet renoveret, så man kan ikke længere se fængselscellerne, men på et par af vinduerne er der dog stadig tremmer for.

Kom med på resten af turen gennem gågaden her.

Om bloggen Opdagelse.dk

Rebecca og hendes mand, Kris, står sammen bag bloggen Opdagelse.dk. Her skriver de om alle deres rejser rundt omkring i verden – med det primære omdrejningspunkt at rejse med børn.

Når den rejselystne familie ikke er på roadtrip i Australien, fejrer jul i Jerusalem eller er på desert safari i Dubai, bor de i Vejle, hvor de begge har boet størstedelen af deres liv. De deler ud af deres gode råd om byen lige fra de bedste åndehuller til seværdigheder til en tur på gågaden i Vejle.