03. maj 2018
Af: Blogger Rebecca Line Larsen

Pust ud ved de bedste åndehuller i Vejle

Bliv opmærksom på de bedste åndehuller i Vejle, som anbefales, hvis du f.eks. skal ud og gå en lille tur, eller hvis du ønsker at holde en picnic.

– Vi har stort set boet i Vejle hele vores liv, og vi kender derfor til en del af de hyggelige områder i byen. Vi har selvfølgelig nogle favoritspots, hvor vi altid tilbringer meget tid – særligt om sommeren, siger Rebecca.

Skyttehushaven er altid meget velbevaret med nytrimmet græs og friske blomster, og du kan desuden besøge fuglene, der bor permanent i et stort fuglebur i udkanten af haven.

Vejle Mølle er og et must see og et symbol for Vejle. Møllen oplyses i juletiden, og den står stolt over byen og kan ses fra Vejle gågade. Fra møllen kan du gå en tur ned til det lille parkområde Tyrelodspynten, hvor du finder et udsigtspunkt, hvorfra du kan se ud over Vejle by.

Få flere gode insidertips til åndehuller i Vejle her.

Om bloggen Opdagelse.dk

Rebecca og hendes mand, Kris, står sammen bag bloggen Opdagelse.dk. Her skriver de om alle deres rejser rundt omkring i verden – med det primære omdrejningspunkt at rejse med børn.

Når den rejselystne familie ikke er på roadtrip i Australien, fejrer jul i Jerusalem eller er på desert safari i Dubai, bor de i Vejle, hvor de begge har boet størstedelen af deres liv. De deler ud af deres gode råd om byen lige fra de bedste åndehuller til seværdigheder til en tur på gågaden i Vejle.